BOSSON-IT   Automatisering, Internet- & PCdiensten
Welkom
Automatisering
Internet Diensten
Hostingpakketten
Website Ontwerp
Domeinen
Voorbeelden
PCservice
Klanten login
Contact
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Sitemap

Hostingpakketten - Internetdiensten -

Hostingpakketten worden niet meer nieuw door Bosson-IT uitgegeven.

De bestaande Hostingdiensten zijn ondergebracht in ultra moderne datacentra.

Het draaiend houden van een eigen datacentra, vraagt zulke specifieke kennis en grote investeringen, dat het alleen voor zeer grote organisaties lonend is om dit zelf te gaan beheren. Om continuiteit te waarborgen brengt Bosson-IT daarom de hostingdiensten onder in de datacentra van Strato, gevestigd in Berlijn.
Strato is met meer dan drie miljoen domeinen en ruim anderhalf miljoen klantcontracten een van de marktleiders onder de Europese internetdienstverleners. Alle Strato webhosting-diensten worden via de servers van hun eigen krachtige datacentra in Berlijn en Karlsruhe geleverd. Een ultramoderne en meervoudig beveiligde "load-balanced" serverfarm waarborgt een hoge performance van de webpresenties, ook tijdens piekbelastingen. Voor de bedrijfszekerheid van haar computercentra en haar betrouwbaarheid ten aanzien van veiligheid en databeschikbaarheid heeft Strato als eerste grote Europese webhoster het internationaal begeerde TÜV-kwaliteitszegel "ISO 27001" ontvangen.
Strato is een volle dochter van Freenet AG, een beursgenoteerde internet- en telecommunicatieonderneming met meer dan tien miljoen klanten. Strato profiteert van de knowhow en competentie van het moederbedrijf. Als een van de weinige providers beschikt freenet.de AG bijvoorbeeld over een eigen netwerk en aldus over een krachtige infrastructuur voor data- en spraaktransport. Daardoor biedt Freenet AG alle klanten van het concern een optimale tariefstructuur, optimale performance en innovatieve producten, zoals het DSL-telefonie-aanbod iPhone.
 
De datacentra van Strato behoren tot de beste en veiligste omgevingen voor uw website. Nauwe samenwerkingsverbanden met wereldwijde marktleiders op IT-gebied garanderen de optimale werking van uw website. Al uw gegevens worden om de vier uur opnieuw opgeslagen op ultramoderne harde schijven van Network Appliance Inc. Ook op piekmomenten blijft uw website beschikbaar dankzij de hoge veiligheidsnormen die wij aan coöperaties met onze partners stellen. De meervoudig redundante servers van Sun Microsystems en de verbindingen met het internationale glasvezelnetwerk en het high-speed netwerk van Cable & Wireless voldoen hieraan.
Hun datacentra behoren tot de snellste Europese verkeersknooppunten voor dataverkeer op volle toeren. Omdat Strato in Europa ook als internet service provider (ISP) optreedt, beschikken zij over rechtstreekse toegang tot het internationale glasvezelnetwerk.

C 2019 Bosson-IT Automatisering | M. 0629 56 58 57