BOSSON-IT   Automatisering, Internet- & PCdiensten
Welkom
Automatisering
Consulting
Netwerken
Systeembeheer
Beveiliging
Internet Diensten
PCservice
Klanten login
Contact
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Sitemap

 

Beveiliging - Automatisering -

   


Wacht niet tot u aan de beurt bent....

 

 
 

Weliswaar is vaak het Middenbedrijf voor processen meer automatiserings afhankelijk dan het Kleinbedrijf en is daar de impact van de automatisering ook groter en heeft men het daar over het algemeen ook beter op orde.
Maar... het Kleinbedrijf neemt vaak hele grote risico's. Risico's die met een slimme aanpak  met een klein budget eenvoudig fors te minimaliseren zijn.
Zo is het bijvoorbeeld maar zelden, dat men daar de back-ups goed op orde heeft. Ik kom dat met regelmaat tegen als men weer eens met de handen
in het haar bij mij aanklopt met de verbaasde reactie:

"Het is altijd goed gegaan ...".

Wacht niet tot u aan de beurt bent....
Want vanaf een paar honderd euro en een beetje organisatie kunt u al rust vinden.
U zult er van opkijken hoe eenvoudig en tegen welke vaak lage kosten een goed plan kan worden uitgevoerd. Het gaat daarbij vaak om het plaatsen van een knopje op het Buraublad dat alles onder controle brengt, waarna het geklooi en dubbel werk met een memory stickje definitief voorbij is.

Geheel afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden zijn er systemen toegepast met de inzet van bv permanente memory sticks achter op een PC tot centrale opslag op een NAS en back-ups van het geheel in de cloud.

Het gaat bij beveiliging zeker niet altijd over de data, de gegevens, maar vooral ook om de beveiliging van gehele systemen, zodat een systeem na een crash zeer snel zonder een langdurige herinstallatie van het hele systeem weer up-and-running zal zijn, door toepassing van systeemkopieën (Images). En dan praten we over een vanaf prijs van ongeveer € 75,= per systeemkopie.
Daar wil je toch niet van wakker liggen.

C 2019 Bosson-IT Automatisering | M. 0629 56 58 57