BOSSON-IT   Automatisering, Internet- & PCdiensten
Welkom
Automatisering
Consulting
Netwerken
Systeembeheer
Beveiliging
Internet Diensten
PCservice
Klanten login
Contact
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Sitemap

Automatisering

Gewapend met mijn lange praktijkervaring bij de lokale overheid en met de over jaren opgedane kennis, adviseer ik het Midden en Kleinbedrijf bij hun beslissingen op ICT gebied en vul ik de behoeften desgewenst in.
Dergelijke beslissingen hebben veelal grote impact op de bedrijfsprocessen en daardoor op het resultaat van ondernemingen. Wat u vandaag beslist kan morgen een slechte zet blijken. Het loont dus om op een strategische manier om te gaan met de inrichting van de informatievoorziening.

Het gaat immers bij ICT niet sec om de printer die niet print, de monitor die flikkert, de mobiele telefoon met een slecht bereik of applicatie X die niet reageert.

Weliswaar is vaak het Middenbedrijf voor processen meer automatiserings afhankelijk dan het Kleinbedrijf en is daar de impact ook groter en heeft men het daar over het algemeen beter op orde.
Maar het Kleinbedrijf neemt vaak hele grote risico's, die met een slimme aanpak toch met een klein budget eenvoudig fors te minimaliseren zijn. Zo is het bijvoorbeeld maar zelden, dat men daar de back-ups goed op orde heeft. Ik kom dat met regelmaat tegen als men weer eens met het handen in het haar bij mij aanklopt met de verbaasde reactie:
"Het is altijd goed gegaan ...".

Wacht niet tot u aan de beurt bent....

Mijn automatiseringsdiensten kunnen ruwweg als volgt worden ingedeeld:

 

C 2019 Bosson-IT Automatisering | M. 0629 56 58 57